Tunnbrödsrullar med lax- och pepparrotskräm

Du behöver 40 g rucolasallad 4 st tunnbröd rektangulära mjuka Lax- och pepparrotskräm: 200 g kallrökt lax 100 g färskost naturell 0.5 st citron rivet...

Du behöver

  • 40 g rucolasallad
  • 4 st tunnbröd rektangulära mjuka

Lax- och pepparrotskräm:

200 g kallrökt lax
100 g färskost naturell
0.5 st citron rivet skal
2 tsk timjan hackad
2 msk riven pepparrot
2 msk dill hackad
salt, svartpeppar

Servera med:

ärtskott
paprika
gurka

Gör så här

1

Skölj rucolan och slunga den torr.

2

Lax- och pepparrotskräm: Strimla laxen. Blanda lax, färskost, citronskal, timjan, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar. Fördela och bred ut på tunnbröden och lägg på rucolasallad.

3

Rulla ihop och dela rullarna på mitten. Servera med ärtskott, paprikabitar och gurkstavar.

Scroll to Top