Du behöver
Pannkakor:
2 dl vetemjöl
4 dl mjölk
1 st ägg
salt
1.5 msk flytande matfett
Fyllning:
200 g krabbkött eller skalade räkor eller surimi-stavar
10 cm purjolök
1 st kokt ägg
1 msk dill
1 dl grekisk yoghurt
1 msk hummerfond
salt och peppar
1 dl riven ost
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
Vispa mjöl med hälften av mjölken till en klimpfri smet i en bunke. Tillsätt resten av mjölken och ägget. Salta och vispa ner flytande matfett.
Grädda tunna pannkakor på medelvärme. Lägg upp pannkakorna på ett fat med smörpapper emellan.
Fyllning: Hacka krabbkött, purjolök, kokt ägg och dill. Blanda i en skål med yoghurt och fond. Smaka av med salt och peppar.
Lägg en sked fyllning på varje pannkaka och rulla ihop till ett paket. Lägg i en ugnsfast form och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter. Servera med en sallad till.