Kalles snabba fiskgryta

Du behöver 600 g sejfilé eller torsk 2 dl lätt crème fraiche 1 dl mjölk 3% 1 msk fiskfond 4 msk kaviar Kalles kaviar vitpeppar...

Du behöver

  • 600 g sejfilé eller torsk
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl mjölk 3%
  • 1 msk fiskfond
  • 4 msk kaviar Kalles kaviar
  • vitpeppar nymald
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 1 dl purjolök strimlad
  • 4 msk hackad dill

Servera med:

potatis kokt
gröna ärtor

Gör så här

1

Skär fisken i bitar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, fond, kaviar och peppar i en låg vid panna. Koka upp och lägg i fisken. Sjud sakta under lock, ca 5 minuter.

2

Hacka äggen och strö ägg, purjolök och dill över fisken. Servera med kokt potatis och kokta ärter.


Kommentar:
Crème fraiche, kaviar, dill och purjolök. Klassiska smaker i en busenkel och vardagssnabb fiskgryta.

Scroll to Top