Glutenfri smulpaj

Du behöver Smuldeg: 150 g smör 3 dl mandelmjöl 2 dl rena havregryn 1.5 dl kokosflingor 1 dl ljust muscovadosocker Fyllning: 500 g björnbär 1...

Du behöver

Smuldeg:

150 g smör
3 dl mandelmjöl
2 dl rena havregryn
1.5 dl kokosflingor
1 dl ljust muscovadosocker

Fyllning:

500 g björnbär
1 msk potatismjöl
2 msk strösocker

Servera med:

glass

Ugn: 175°

Gör så här

1

Smuldeg: Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter.

2

Fyllning: Blanda björnbär, potatismjöl och socker, och lägg i formen. Klicka resten av smuldegen ovanpå. Grädda tills pajen fått fin färg, ca 20 minuter. Servera med glass.

Scroll to Top