Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Slottssemester i Harz
Slottssemester i Harz

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
2 x 4-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2549,00
SEK
Slottssemester i Harz
Slottssemester i Harz

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 4-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Stiftsgården Åkersberg i Skåne
Stiftsgården Åkersberg i Skåne

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Stiftsgården Åkersberg i Skåne
Stiftsgården Åkersberg i Skåne

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK
Minisemester i Lüneburg
Minisemester i Lüneburg

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK

Smårätter & tillbehörFisk & skaldjur
Små ansjovispajer
16 stycken
Pajdeg:
2 msk vatten
Fyllning:
1 1/2 dl mjölk
Ugn: 225°
Gör så här
  1. Pajdeg: Hacka ihop smör, mjöl, kesella och vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i 16 små aluminiumformar eller pappersmazarinformar. Låt stå kallt i 30 minuter.
  2. Fyllning: Tärna potatisen. Skala och hacka löken och skiva svampen. Fräs lök och svamp i en stekpanna med smör.
  3. Lägg i potatisen och ansjovisen i bitar och krydda med salt och peppar. Fördela i formarna. Strö över timjan och ost.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk och häll i formarna, Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog