Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2749,00
SEK
Weekend på skönt strandhotell i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
1249,00
SEK
Minisemester under sommaren på skönt strandhotell i Danmark

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag/buffé
1799,00
SEK
Sommarsemester på skönt strandhotell i Danmark

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2999,00
SEK
Bland bergen i Österrike

7 övernattningar
7 x frukostbuffé
1 x kaffe & kaka
Se hele opholdets indhold her
3049,00
SEK

Smårätter & tillbehörFisk & skaldjur
Små ansjovispajer
16 stycken
Pajdeg:
2 msk vatten
Fyllning:
1 1/2 dl mjölk
Ugn: 225°
Gör så här
  1. Pajdeg: Hacka ihop smör, mjöl, kesella och vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i 16 små aluminiumformar eller pappersmazarinformar. Låt stå kallt i 30 minuter.
  2. Fyllning: Tärna potatisen. Skala och hacka löken och skiva svampen. Fräs lök och svamp i en stekpanna med smör.
  3. Lägg i potatisen och ansjovisen i bitar och krydda med salt och peppar. Fördela i formarna. Strö över timjan och ost.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk och häll i formarna, Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog