Vörtbröd med skinksnurra och rödkål

Du behöver 5 skiva vörtbröd smör 5 skiva julskinka 2 msk senap grov Rödkål: 200 g rödkål 1 msk smör 1 msk ljus sirap 1...

Du behöver

  • 5 skiva vörtbröd
  • smör
  • 5 skiva julskinka
  • 2 msk senap grov

Rödkål:

200 g rödkål
1 msk smör
1 msk ljus sirap
1 msk rödvinsvinäger
kanel
kryddnejlika
salt peppar

Garnera med:

persilja

10 bitar

Gör så här

1
Rödkål: Finstrimla kålen och fräs den mjuk utan att den får färg i en gryta med smör. Tillsätt sirap och vinäger och fräs lite till. Smaka av med kanel, kryddnejlika, salt och peppar.

2
Bred smör på bröden. Dela dem på mitten. Lägg på en halv skinkskiva och en klick senap. Toppa med kål och garnera med persilja.

Scroll to Top