Tortillawraps med kyckling

Du behöver 250 g kycklingfil 1 msk vetemjöl salt peppar 1 msk olivolja 1 st avokado 2 tsk pressad lime 4 st tortillabröd fullkorn romansallad...

Du behöver

  • 250 g kycklingfil
  • 1 msk vetemjöl
  • salt peppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 st avokado
  • 2 tsk pressad lime
  • 4 st tortillabröd fullkorn
  • romansallad
  • 50 g riven ost
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st burk tacosås
  • 1 dl grekisk yoghurt

Servera med:

inlagd jalapeño

Gör så här

1
Strimla kycklingen och vänd strimlorna i mjöl blandat med salt och peppar. Stek kycklingen i en stekpanna med olja tills de är gyllene och genomstekta.

2
Skiva avokadon och droppa över limesaft. Fördela kycklingen på de värmda tortillabröden tillsammans med sallad, riven ost, avokado, skivad gurka, paprikastrimlor, tacosås och yoghurt.

Scroll to Top