Du behöver
- 1 st salladslök
- 1 tsk curry
- 1 msk olja valfri sort
- 1 dl kokosmjölk light eller valfri fetthalt
- 1 dl buljong valfri sort
- 2 tsk majsstärkelse Maizena
- 2 tsk pressad limesaft
- 0.5 tsk strösocker
- salt peppar
- 300 g torskfilé
Garnera med:
koriander
cashewnötter
Servera med:
150 g vattenmelon
ris
sockerärter
Gör så här
1
Skiva salladslöken. Fräs salladslök och curry i en stekpanna med olja. Tillsätt kokosmjölk och buljong. Koka i 2–3 minuter.
2
Rör ut majsstärkelse i lite kallt vatten och rör ner i buljongen. Koka upp och smaka av med limesaft, socker, salt och peppar.
3
Skär fisken i stora tärningar. Lägg ner i såsen och låt sjuda i 4–5 minuter. Garnera med koriander och cashewnötter.
4
Tärna melonen och servera till fisken tillsammans med kokt ris och kokta sockerärter.