Tonfisk med salsa

Du behöver 2 st tonfisksbiffar 1 msk rapsolja salt och peppar Salsa: 0.5 st paprika gul 0.5 st röd paprika 0.5 st grön paprika 1...

Du behöver

  • 2 st tonfisksbiffar
  • 1 msk rapsolja
  • salt och peppar

Salsa:

0.5 st paprika gul
0.5 st röd paprika
0.5 st grön paprika
1 st salladslök
100 g kidneybönor kokta
2 msk pressad citronsaft
1 msk olivolja
1 st vitlöksklyfta

Servera med:

fullkornsbaguette

Gör så här

1
Pensla tonfiskbiffarna med olja och krydda med salt och peppar. Grilla 2–3 minuter per sida eller stek dem i en stekpanna med olja.

2
Salsa: Kärna ur paprikorna och skär dem i små tärningar. Skiva salladslöken tunt. Blanda paprika, salladslök och avsköljda bönor. Smaka av med citronsaft, olja, pressad vitlök, salt och peppar.

Scroll to Top