Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Soppor
Ljuvlig tomatsoppa med basilika och persilja.
Tomatsoppa på färska tomater
Det här behövs till 4 port:
2 msk olivolja
Tillbehör:
Ugn: 175°
Gör så här
  1. Skär alla tomater i bitar. Lägg dem i en form och ringla över olivolja. Tillsätt basilika och persilja, salt och socker. Sätt in i ugn, 175°, i 30 minuter.
  2. Mixa tomaterna och fyll på med buljongen. Smaksätt eventuellt med salt och svartpeppar.
  3. Servera soppan genom att smula ner en bit dagsgammalt bröd, typ lite grövre baguette eller rostebröd. Smaksätt också med riven mozzarella, ca 1,5 msk per person.
Tips!
Det går att ersätta de färska örtkryddorna i tomatsoppan med torkade. Ta 1 tsk torkade eller 1,5 msk frysta av vardera basilika och persilja.
Smaklig måltid
Foto: PERAXEL PERSSON
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog