Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester i Funäsdalen
Sommarsemester i Funäsdalen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2499,00
SEK
Weekend vid havet i Bohuslän
Weekend vid havet i Bohuslän

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Kryssning till Wien
Kryssning till Wien

Segeltur på Donau med M/S Kaiserin Elisabeth Passau-Linz-Wien
1 övernattning på 4-stjärnigt hotell i Linz
3 övernattningar på 4-stjärnigt hotell i Wien
Se hela resans innehåll
4499,00
SEK
Vintersemester i Sälen
Vintersemester i Sälen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2899,00
SEK
I hjärtat av Karlshamn
I hjärtat av Karlshamn

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK

Soppor
Ljuvlig tomatsoppa med basilika och persilja.
Tomatsoppa på färska tomater
Det här behövs till 4 port:
2 msk olivolja
Tillbehör:
Ugn: 175°
Gör så här
  1. Skär alla tomater i bitar. Lägg dem i en form och ringla över olivolja. Tillsätt basilika och persilja, salt och socker. Sätt in i ugn, 175°, i 30 minuter.
  2. Mixa tomaterna och fyll på med buljongen. Smaksätt eventuellt med salt och svartpeppar.
  3. Servera soppan genom att smula ner en bit dagsgammalt bröd, typ lite grövre baguette eller rostebröd. Smaksätt också med riven mozzarella, ca 1,5 msk per person.
Tips!
Det går att ersätta de färska örtkryddorna i tomatsoppan med torkade. Ta 1 tsk torkade eller 1,5 msk frysta av vardera basilika och persilja.
Smaklig måltid
Foto: PERAXEL PERSSON
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog