Tandoorifilé

Du behöver 3 portioner 500 g fläskfilé 1 msk rapsolja Marinad: 2 dl yoghurt 1 msk tandoorikrydda t ex Santa Maria 0.75 tsk salt peppar...

Du behöver

3 portioner

500 g fläskfilé
1 msk rapsolja

Marinad:

2 dl yoghurt
1 msk tandoorikrydda t ex Santa Maria
0.75 tsk salt
peppar

Servera med:

linser kokta gröna
squash stekta skivor av toppad med rödlöksskivor och pressad limesaft

Garnera med:

koriander eller persilja

Gör så här

1
Marinad: Blanda yoghurt, tandoorikrydda, salt och peppar.

2
Putsa och skär köttet i skivor. Lägg köttet i marinaden och låt stå i kylen, 1–2 timmar.

3
Ta upp köttet ur marinaden och bryn köttet i en stekpanna med i olja. Stek klart på medelvärme, 3–4 minuter per sida.

4
Servera med kokta gröna linser och stekt squash toppad med rödlök och pressad limesaft. Garnera med koriander.

Scroll to Top