Spenatomelett

Du behöver 300 g spenat tinad och hackad 1 st dill knippa 1 st chilipeppar mild 5 st ägg 1 dl mjölk salt peppar smör...

Du behöver

  • 300 g spenat tinad och hackad
  • 1 st dill knippa
  • 1 st chilipeppar mild
  • 5 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • salt peppar
  • smör till stekning

Servera med:

balsamvinäger
riven ost
tomater
rostat bröd

Gör så här

1
Pressa vätskan ur spenaten. Klipp dillen. Finhacka chilin.

2
Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt spenat, dill, chili, salt och ­peppar.

3
Värm upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Häll i ­smeten och stek på medelvärme tills ­omeletten stelnat.

4
Droppa över balsamvinäger och strö ev på riven ost. Servera med tomatskivor och bröd.

Scroll to Top