Du behöver
- 4 st ägg
- 2 dl strösocker
- 0.5 tsk rivet citronskal
- 1 dl rismjöl
- 0.5 dl potatismjöl
- 1 tsk bakpulver
Glasyr:
1 dl florsocker
1 msk vatten
sötmandel i flisor
Servera med:
fruktsallad
Ugn: 200°
Det här behövs:
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt det rivna citronskalet. Sikta i rismjölet blandat med potatismjöl och bakpulver.
2
Skrapa ned smeten i en bakform som du först har smort och bröat med glutenfritt ströbröd. Grädda kakan i 35–40 minuter.
3
Glasyr: Rör ihop florsockret med vattnet till en slät smet. Glasera kakan när den har svalnat. Garnera med sötmandel skuren i flisor. Bjud en fruktsallad till.