Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester i Funäsdalen
Sommarsemester i Funäsdalen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2499,00
SEK
Weekend vid havet i Bohuslän
Weekend vid havet i Bohuslän

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Kryssning till Wien
Kryssning till Wien

Segeltur på Donau med M/S Kaiserin Elisabeth Passau-Linz-Wien
1 övernattning på 4-stjärnigt hotell i Linz
3 övernattningar på 4-stjärnigt hotell i Wien
Se hela resans innehåll
4499,00
SEK
Vintersemester i Sälen
Vintersemester i Sälen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2899,00
SEK
I hjärtat av Karlshamn
I hjärtat av Karlshamn

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK

Smårätter & tillbehörVegetariskt
Små grönsakspajer
20 stycken
Pajdeg:
125 g smör
2 msk vatten
Fyllning:
1 msk smör
Äggstanning:
1 dl grädde
Ugn: 225°
Gör så här
  1. Pajdeg: Mixa mjöl, smör och vatten, i matberedaren med kniven monterad, till en degboll. Ta upp degen på en mjölad skärbräda och rulla ut den till en längd. Dela längden i tjugo bitar. Tryck ut degen i formarna.
  2. Fyllning: Lägg purjolök, paprika, selleri, skalad morot, urkärnad squash i skålen till matberedaren med kniven monterad och mixa till smulor. Fräs grönsakshacket i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in. Fördela i pajskalen.
  3. Vispa samman ägg och grädde i en skål. Salta och peppra. Skeda över fyllningen i formarna. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Låt pajerna kallna på galler. Förvara svalt i en plastlåda.
Smaklig måltid
Foto: Karin Mönefors
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog