Skinkschnitzel med bönor och paprika

Du behöver salt peppar 1 msk olivolja 150 g gröna bönor 0.5 st paprika gul 0.5 st röd paprika 2 tsk olivolja 1 st vitlöksklyfta...

Du behöver

  • salt peppar
  • 1 msk olivolja
  • 150 g gröna bönor
  • 0.5 st paprika gul
  • 0.5 st röd paprika
  • 2 tsk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad persilja
  • salt peppar

Servera med:

bröd grovt

2 skinkschnitzlar

Gör så här

1
Salta och peppra köttet och bryn det i en stekpanna med olja, 1 minut per sida. Stek färdigt på medelvärme, ca 2 minuter per sida.

2
Ansa bönorna och koka dem i saltat vatten, 6 minuter. Låt rinna av. Strimla paprikorna och fräs dem i en stekpanna med olja. Skala och hacka vitlöken och låt den fräsa med paprikorna ett par minuter. Vänd i persilja. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd.

Scroll to Top