Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 3 msk vatten
Fyllning:
1 dl hallonsylt
2 dl vispgrädde
Topping:
300 g marsipan rosa
hallon
Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Tillsätt vattnet och rör om till en jämn smet.
2
Häll smeten i långpanna, 40×30 cm, med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, 7 minuter. Stjälp upp på lätt sockrat bakplåtspapper och låt svalna.
3
Stansa ut 12 bottnar som är 7 cm i diameter.
4
Fyllning: Bred sylt på alla bottnarna. Vispa grädden och bred grädde på bottnarna. Lägg ihop bottnarna, två och två.
5
Topping: Kavla ut marsipanen och skär ut remsor som är lite bredare än bakelsernas höjd. Vira dem runt bakelserna och garnera med hallon.