Du behöver
- 3.25 dl mandelmjöl
- 1 dl fibrex
- 1 dl mjölmix Lailas glutenfria
- 1 msk fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- 0.5 tsk salt
- 5 st ägg
- 2 dl mjölk
- 2 st äggvitor
- 2 msk honung
Pensling:
vatten
sesamfrö
Ugn: 175°
1 bröd
Gör så här
1
Blanda mandelmjöl, fibrex, mjölmix, fiberhusk, bakpulver och salt i en skål. Tillsätt ägg och mjölk och blanda väl.
2
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten tillsammans med honungen. Smörj en brödform väl, 1 1/2 l, och lägg ett bakplåtspapper i botten.
3
Häll i smeten i formen. Pensla med vatten och strö på sesamfrö. Grädda i 50 minuter.