Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen
Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2849,00
SEK
Möllns medeltida romantik
Möllns medeltida romantik

3 övernattningar
3 frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK
Sommar i caféstaden Alingsås
Sommar i caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1599,00
SEK

Gör så här
  1. Skölj bären och låt dem rinna av i ett durkslag. Lägg bären i en gryta och häll på vattnet. Koka under lock, ca 10 minuter. Tryck sönder bären med en slev mot grytans kant. Häll upp allt i en silställning och låt saften självrinna.
  2. Mät saften och blanda den med socker i grytan. Låt saften koka sakta i ca 10 minuter. Skumma saften klar.
  3. Ta lite av saften i en kopp och rör ut natriumbensoatet i det. Blanda sedan med resten av saften.
  4. Häll upp saften i rena varma flaskor. Sätt på kork. Förvara saften kallt.
Smaklig måltid
Foto: Thomas Carlén

Relaterade recept

Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog