Du behöver
- 1 st gul lök
- 1 msk rapsolja
- 1 st vitlöksklyfta
- 500 g potatis kokt
- 150 g fetaost
- 1 dl crème fraîche
- 2 msk färsk oregano
- salt peppar
- 4 st tortillabröd stora
- korv valfri kryddig
Tomatsalsa:
300 g tomater
2 st salladslökar
1 msk vit balsamvinäger
2 msk olivolja
salt peppar
Gör så här
1
Skala och hacka löken och fräs den mjuk i en stekpanna med olja. Pressa i vitlöken. Mosa potatisen lätt med en gaffel och blanda med den stekta löken. Smula i fetaost och tillsätt crème fraiche. Blanda i hackad oregano, salt och peppar.
2
Fördela på två tortillabröd. Lägg på de andra tortillabröden. Grilla ett par minuter på varje sida och skär upp i trekanter.
3
Tomatsalsa: Tärna tomaterna. Finstrimla salladslöken. Blanda tomater, salladslök, vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar.
4
Grilla korven.