Pitabröd med curryquornfärs

Du behöver 0.5 st lök 1 msk rapsolja 1 tsk curry 200 g Quornfärs 0.5 dl soja 2 st fullkornspitabröd 4 st salladsblad 0.5 st...

Du behöver

  • 0.5 st lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk curry
  • 200 g Quornfärs
  • 0.5 dl soja
  • 2 st fullkornspitabröd
  • 4 st salladsblad
  • 0.5 st röd paprika
  • 10 cm gurka
  • 1 dl grekisk yoghurt

Gör så här

1
Skala och hacka löken och fräs i den i en stekpanna med olja tillsammans med curryn. Tillsätt färsen och bryn den smulig under omrörning. Tillsätt soja och småkoka på svag värme, 10 minuter. Rör om då och då.

2
Värm pitabröden och fyll dem med salladsblad, curryfärs, paprika- och gurkbitar och yoghurt.

Scroll to Top