Pistaschkaka

Du behöver 150 g mandelmassa 25 g pistaschmandel utan skal 1 st äggvita 1 tsk mandellikör kan uteslutas Ugn: 200° Gör så här 1 Mixa...

Du behöver

  • 150 g mandelmassa
  • 25 g pistaschmandel utan skal
  • 1 st äggvita
  • 1 tsk mandellikör kan uteslutas

Ugn: 200°

Gör så här

1
Mixa mandelmassa, pistaschmandel, äggvita och mandellikör i matberedaren med kniven monterad till en slät massa.

2
Lägg över i en spritspåse med krusigt tyll och spritsa ca 10 cm avlånga kakor på en plåt med bakplåtspapper.

3
Grädda i mitten av ugnen, ca 8 minuter. Låt kakorna kallna på plåten. Lägg över på galler när de kallnat. Lägg en kaka på dessertglaset vid serveringen och servera resten på ett fat.

Scroll to Top