Du behöver
- 2 prt pasta t ex cavatelli
- 0.5 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 125 g kastanjechampinjoner
- 1 msk rapsolja
- salt och peppar
- 200 g rostas eller lövbiff
- 1 msk smör eller margarin
- 1 dl crème fraîche
- 0.5 dl vatten
- 2 tsk kalvfond
- 3 st soltorkade tomater i olja
- 2 msk hackad persilja
Servera med:
rucola tomater
Gör så här
1
Koka pastan enligt förpackningen. Skala och hacka lök och vitlök. Dela svampen i kvartar och stek tillsammans med lök i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
2
Skär köttet i tärningar och stek i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg över kött, svamp och lök i en kastrull och tillsätt crème fraiche, vatten och fond.
3
Koka upp och rör i hackade tomater, persilja och pasta. Servera med rucola och tomater.