Pastasallad med kyckling och ädelostdressing

Du behöver 150 g pasta penne 250 g kyckling grillad tärnad 0.5 st cantaloupemelon 25 g rucolasallad 8 st cocktailtomater 2 dl ärter majs och...

Du behöver

  • 150 g pasta penne
  • 250 g kyckling grillad tärnad
  • 0.5 st cantaloupemelon
  • 25 g rucolasallad
  • 8 st cocktailtomater
  • 2 dl ärter majs och paprika
  • 10 st svarta oliver

Ädelostdressing:

50 g ädelost
0.5 st vitlöksklyfta
1 dl gräddfil
mjölk eller vatten
salt och peppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Kärna ur melonen och forma kulor med ett kuljärn. Eller skär melonen i klyftor, skär bort skalet och dela melonen i bitar. Lägg i en skål.

2
Tillsätt kyckling, rucolasallad, delade tomater, ärter, majs och paprika och svarta oliver. Blanda försiktigt.

3
Dressing: Mixa i en bägare ädelost, vitlök och gräddfil med mixerstaven till en krämig dressing. Är den för tjock späd med mjölk eller vatten. Smaka av med salt och peppar.

Scroll to Top