Du behöver
- 280 g penne av havrepasta
- 500 g fläskfilé
- salt peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 1 st röd spetspaprika det går bra med annan paprika
- 125 g gräddädelost
- 0.5 dl valnötskärnor
- 3 dl vispgrädde
- 1 msk kalvfond
Garnera med:
rucola
Ugn: 225°
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av.
2
Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Bryn köttet väl runt om på medelvärme i en stekpanna med smör, 5 minuter. Ta upp och skiva köttet.
3
Dela och strimla paprikan. Blanda paprika och pasta, och lägg i en smord ugnsfast form. Smula osten och blanda med pastan. Lägg på kött och valnötter.
4
Blanda grädde och fond, och häll i formen. Gratinera i 15 minuter. Garnera med rucola.