Pasta med stekta grönsaker och parmaskinka

Du behöver 1 st paprika gul 1 st röd paprika 0.5 st aubergine 2 msk olivolja 200 g pasta t ex penne 75 g mozzarella...

Du behöver

  • 1 st paprika gul
  • 1 st röd paprika
  • 0.5 st aubergine
  • 2 msk olivolja
  • 200 g pasta t ex penne
  • 75 g mozzarella
  • 35 g rucola
  • 50 g parmaskinka i tunna skivor

Servera med:

Parmesan

Gör så här

1
Kärna ur och strimla paprikorna. Tärna auberginen. Stek paprika och aubergine tills det fått fin färg i en stekpanna med olja.

2
Koka pastan och låt den rinna av i en sil.

3
Vänd ner paprikablandningen i pastan. Strö över tärnad mozzarella och garnera med rucola. Servera parmaskinkan bredvid eller lägg den på pastan. Servera med riven parmesanost.

Scroll to Top