Omelett med spenat och rökt makrill

Du behöver 3 st ägg salt peppar 80 g färsk spenat 0.5 st gul lök 1 msk rapsolja Servera med: 1 st makrill filead rökt...

Du behöver

  • 3 st ägg
  • salt peppar
  • 80 g färsk spenat
  • 0.5 st gul lök
  • 1 msk rapsolja

Servera med:

1 st makrill filead rökt
färsk spenat

Ugn: 175º

Gör så här

1
Vispa samman ägg, salt och peppar. Skölj spenaten och slunga den torr. Skala och hacka löken. Blanda spenat och lök med äggen.

2
Stek omeletten på svag värme i en stekpanna med olja. Vänd omeletten med hjälp av en tallrik och stek omeletten på andra sidan. Omeletten kan också tillagas i ugnen, ca 8 minuter tills den är genombakad.

3
Dela fisken i bitar och servera till omeletten tillsammans med spenat.

Scroll to Top