Du behöver
- 1 msk matfett
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st gul lök
- 1 tsk curry
- 1 tsk paprikapulver
- 200 g grillad kyckling
- 2 dl vitkål
- 0.5 st röd paprika
- 50 g sockerärtor
- 2 tsk ketjap manis indonesisk soja
- salt och peppar
- 2 dl kokt ris
- 50 g skalade räkor
- 2 st ananasringar
Gör så här
1
Fräs hackad vitlök och lök, curry och paprikapulver i en stekpanna med matfett.
2
Tillsätt tärnad kyckling, strimlad vitkål och paprika och strimlade sockerärtor. Låt allt fräsa med löken tills kålen blivit mjuk. Smaka av med soja, salt och peppar.
3
Blanda ner det kokta riset och rör om. Strö över räkorna och dela ananasringarna i bitar och lägg dem överst.