Mousse med After Eight

Du behöver 150 g mörk choklad 3 dl vispgrädde 2 st ägg delade i gulor och vitor 6 st After eight Garnera med: grädde After...

Du behöver

  • 150 g mörk choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 st ägg delade i gulor och vitor
  • 6 st After eight

Garnera med:

grädde
After eight
jordgubbar

Gör så här

1
Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden.

2
Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl. Vänd i resten av grädden.

3
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten. Hacka After Eighten grovt och vänd ner i smeten. Häll upp i portionsglas och låt stå kallt. Garnera med grädde, After Eight och jordgubbar.

Scroll to Top