Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 0.75 dl potatismjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk kakao
- 1 msk espressopulver frystorkat
- 1 tsk bakpulver
Apelsinkräm:
200 g smör rumsvarmt
2 dl florsocker siktat
1 st apelsin rivet skal
Ugn: 250°
12 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker poröst. Blanda potatismjöl, kokosmjöl, kakao, espressopulver och bakpulver, och rör ner i äggsmeten.
2
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna, ca 30×40 centimeter. Grädda mitt i ugnen, ca 5 minuter.
3
Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper. Dra av det papper som kakan gräddats på. Om det inte släpper, pensla med lite kallt vatten. Låt kakan kallna under plåten.
4
Apelsinkräm: Vispa rumsvarmt smör och siktat florsocker mjukt. Vispa i apelsinskal och -saft. Bred apelsinkrämen över kakan. Rulla ihop från långsidan och låt rullen ligga med skarven ner. Rulla in kakan i pappret och förvara i kylen.