Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester i Funäsdalen
Sommarsemester i Funäsdalen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2499,00
SEK
Weekend vid havet i Bohuslän
Weekend vid havet i Bohuslän

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Kryssning till Wien
Kryssning till Wien

Segeltur på Donau med M/S Kaiserin Elisabeth Passau-Linz-Wien
1 övernattning på 4-stjärnigt hotell i Linz
3 övernattningar på 4-stjärnigt hotell i Wien
Se hela resans innehåll
4499,00
SEK
Vintersemester i Sälen
Vintersemester i Sälen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2899,00
SEK
I hjärtat av Karlshamn
I hjärtat av Karlshamn

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK

Smårätter & tillbehörBakat
Mjukt pannbröd
Det här behövs till 10 bröd:
1/4 dl honung
1/2 tsk salt
3 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
Gör så här
  1. Mät upp yoghurten i en bunke. Tillsätt honung, fänkål och anis, salt, vetemjöl och rågmjölet blandat med bikarbonat. Arbeta ihop till en smidig deg.
  2. Ta upp degen och dela den i 10 bitar. Kavla ut på mjölat bakbord till runda kakor med en kavel. Avsluta med ett par tag med kruskaveln eller nagga med en gaffel.
  3. Grädda bröden på båda sidor i en medelvarm stekpanna, 2–3 minuter per sida.
Smaklig måltid
Foto: THOMAS CARLÉN
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog