Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen
Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2849,00
SEK
Möllns medeltida romantik
Möllns medeltida romantik

3 övernattningar
3 frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK
Sommar i caféstaden Alingsås
Sommar i caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1599,00
SEK

Smårätter & tillbehörBakat
Mjukt pannbröd
Det här behövs till 10 bröd:
1/4 dl honung
1/2 tsk salt
3 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
Gör så här
  1. Mät upp yoghurten i en bunke. Tillsätt honung, fänkål och anis, salt, vetemjöl och rågmjölet blandat med bikarbonat. Arbeta ihop till en smidig deg.
  2. Ta upp degen och dela den i 10 bitar. Kavla ut på mjölat bakbord till runda kakor med en kavel. Avsluta med ett par tag med kruskaveln eller nagga med en gaffel.
  3. Grädda bröden på båda sidor i en medelvarm stekpanna, 2–3 minuter per sida.
Smaklig måltid
Foto: THOMAS CARLÉN
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog