Laxtoast med räkröra och dillkräm

Du behöver 4 skiva lantbröd bordsmargarin 4 st salladsblad 6 skiva färskrökt lax Räkröra: 1 st ägg hårdkokt 1 st avokado 100 g skalade räkor...

Du behöver

  • 4 skiva lantbröd
  • bordsmargarin
  • 4 st salladsblad
  • 6 skiva färskrökt lax

Räkröra:

1 st ägg hårdkokt
1 st avokado
100 g skalade räkor

Dillkräm:

1 dl crème fraîche
2 msk majonnäs
2 msk hackad dill
salt och peppar

Garnera med:

citron

Gör så här

1
Börja med räkröran. Skala och hacka ägget. Dela avokadon och ta ur köttet. Skär det i tärningar. Blanda ägg, avokado och räkor.

2
Rör ihop crème fraiche, majonnäs och dill till dillkrämen. Smaka av med salt och peppar.

3
Rosta bröden och bred på bordsmargarin. Lägg på salladsblad och lax-snurror. Fortsätt med räkröra och toppa med dillkräm. Garnera med citron.

Scroll to Top