Laxfrittata

Du behöver 0.5 st gul lök 125 g broccoli 125 g blomkål 1 msk rapsolja 125 g kallrökt lax 1 dl riven ost 4 st...

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 125 g broccoli
  • 125 g blomkål
  • 1 msk rapsolja
  • 125 g kallrökt lax
  • 1 dl riven ost
  • 4 st ägg
  • 0.5 dl vispgrädde
  • salt och peppar
  • dill

Servera med:

citronklyftor

Gör så här

1
Skala och hacka löken. Dela broccoli och blomkål i små buketter. Fräs löken nästan mjuk i en stekpanna med olja. Lägg i broccoli och blomkål och fräs dem mjuka. Lägg på strimlad lax och ost.

2
Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar och häll i stekpannan och stek på svag värme tills äggstanningen stelnat. Peta med en gaffel så äggstanningen rinner ner. Strö över dill och servera med citronklyftor.

Scroll to Top