Kycklingstroganoff

Du behöver 300 g kycklingfilé 0.5 st gul lök 1 msk smör eller margarin 1 msk tomatpuré 2 st tomater 1 tsk dijonsenap 1 dl...

Du behöver

  • 300 g kycklingfilé
  • 0.5 st gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 st tomater
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 dl vispgrädde
  • salt och peppar

Servera med:

couscous
persilja
broccoli
ärter

Gör så här

1
Strimla kycklingen. Skala och hacka löken. Fräs kyckling och lök i en stekpanna med smör.

2
Tillsätt tomatpuré, tärnade tomater, senap, vatten, fond och grädde och rör om. Låt småkoka i 10 minuter.

3
Smaka av med salt och peppar och servera med couscous toppad med persilja och kokt broccoli och ärter.

Scroll to Top