Du behöver
- 25 g smör eller margarin
- 1.5 dl vetemjöl
- 0.5 dl kesella
- 0.5 st grillad kyckling
- 5 st soltorkade tomater
- 75 g fetaost
- 10 cm purjolök
- smör eller margarin till stekning
- 2 dl mjölk
- 2 st ägg
- salt och peppar
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Hacka ihop smör, mjöl och kesella, och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en liten form, 18×14 cm, och grädda i 8 minuter.
2
Strimla kyckling och tomater. Tärna fetaosten.
3
Skölj och strimla purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Lägg purjolöken i pajskalet och lägg på kyckling, tomater och feta-ost.
4
Vispa ihop mjölk, ägg, salt och peppar och häll i pajskalet. Grädda i 20 minuter. Servera med sallad.