Du behöver
- 500 g kycklingfil
- 1 msk smör
- salt peppar
- 200 g champinjoner
- 1 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 dl ajvar relish
- 1 st kokosmjölk 400 g
- 1 msk kycklingfond
- 200 g körsbärstomater
- 75 g babyspenat
Servera med:
basmatiris
Gör så här
1
Putsa filéerna. Skär dem i strimlor och bryn dem i en stekpanna med smör. Salta och peppra.
2
Skiva svampen. Skala och hacka lök och vitlök. Lägg ner svamp, lök och vitlök i stekpannan, och fräs i 5 minuter.
3
Vispa ihop ajvar relish, kokosmjölk och fond, och häll ner i stekpannan. Koka upp och småkoka i 5 minuter.
4
Dela tomaterna och rör ner dem tillsammans med spenat. Koka upp. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt basmatiris.