Kyckling med vintersallad

Du behöver 2 st kycklingfil salt 3 st salladslökar 250 g kidneybönor 250 g kokta kalla potatisar 1 st rödbeta kokt Dressing: 2 msk olivolja...

Du behöver

  • 2 st kycklingfil
  • salt
  • 3 st salladslökar
  • 250 g kidneybönor
  • 250 g kokta kalla potatisar
  • 1 st rödbeta kokt

Dressing:

2 msk olivolja
2 tsk vitvinsvinäger
salt peppar
1 st vitlöksklyfta

Gör så här

1
Banka ut kycklingfiléerna. Strö på salt och låt dra i 10–15 minuter.

2
Skär salladslöken i små bitar. Skölj bönorna väl och låt rinna av. Skär potatisen i bitar och skiva rödbetan.

3
Dressing: Blanda olja, vinäger, salt, peppar och pressad vitlök. Vänd försiktigt ner salladslök, bönor, potatis och rödbeta i dressingen.

4
Torka av köttet. Stek köttet på hög värme på båda sidor i en grillpanna. Kontrollera att kycklingen är klar.

Scroll to Top