Du behöver
- 250 g kycklingfil
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 msk rapsolja
- 0.5 st paprika gul
- 0.5 st grön paprika
- 1 st gul lök
- 50 g champinjoner
- 1 msk fisksås
- 0.5 msk ostronsås
- 0.5 msk strösocker
- peppar
- 1 msk ingefära riven
- 0.5 st mango
Garnera med:
koriander limeklyftor
Gör så här
1
Skär kycklingen i 1 cm tjocka skivor. Stek kyckling och hackad vitlök i en stekpanna med olja, 3–4 minuter.
2
Strimla paprikorna fint. Skala, dela och skiva löken tunt. Skiva svampen.
3
Tillsätt fisksås, ostronsås, socker, peppar, ingefära, paprika, lök och svamp till stekpannan och stek i ca 5 minuter.
4
Skala och klyfta mangon, och vänd ner i stekpannan. Strö över koriander och limeklyftor och servera direkt.