Kyckling i kokos och röd curry

Du behöver 200 g kycklingfil 1 st gul lök rapsolja lite 1 tsk curry röd 1 tsk citronskal eller limeskal 2 dl kokosmjölk pressad limesaft...

Du behöver

  • 200 g kycklingfil
  • 1 st gul lök
  • rapsolja lite
  • 1 tsk curry röd
  • 1 tsk citronskal eller limeskal
  • 2 dl kokosmjölk
  • pressad limesaft
  • fisksås

Servera med:

ris eller äggnudlar

Gör så här

1
Strimla kycklingen. Skala och skär löken i tunna klyftor. Fräs kyckling och lök hastigt i en stekpanna med olja.

2
Tillsätt curry, citronskal och kokosmjölk, och koka ett par minuter. Smaka av med limesaft och fisksås. Kontrollera att kycklingen är genonstekt. Servera med ris eller nudlar.

Scroll to Top