Kransar

Du behöver 200 g smör 1.25 dl florsocker 1 msk vaniljsocker 4 dl vetemjöl Garnera med: 50 g mörk choklad Ugn: 200° Gör så här...

Du behöver

  • 200 g smör
  • 1.25 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 4 dl vetemjöl

Garnera med:

50 g mörk choklad

Ugn: 200°

Gör så här

1
Rör rumsvarmt smör, florsocker och vaniljsocker smidigt. Blanda i mjöl och arbeta ihop till en deg.

2
Lägg degen i en spritspåse med tyll. Spritsa ut degen i längder och skär längderna i bitar som är ca 8 cm. Forma bitarna till kransar och lägg på plåtar med bakplåtspapper.

3
Grädda strax under mitten i ugnen, 8–10 minuter. Låt kallna. Smält chokladen och ringla över kakorna.

Scroll to Top