Kantarellpaj

Du behöver pajdeg valfri Fyllning: 2 st gula lökar 300 g kantareller 1 msk smör eller margarin 65 g babyspenat 2 dl riven ost Äggstanning:...

Du behöver

  • pajdeg valfri

Fyllning:

2 st gula lökar
300 g kantareller
1 msk smör eller margarin
65 g babyspenat
2 dl riven ost

Äggstanning:

1 dl crème fraîche
2 dl mjölk
3 st ägg
salt peppar

Ugn: 225°

Gör så här

1
Gör en valfri pajdeg.

2
Fyllning: Skala och hacka löken. Rensa svampen. Stek lök och svamp i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in. Vänd ner spenaten. Lägg fyllningen i det förgräddade pajskalet och strö över ost.

3
Äggstanning: Vispa ihop crème fraiche, mjölk, ägg, salt och peppar och häll i pajskalet. Grädda i ca 35 minuter tills äggstanningen stannat.

Scroll to Top