Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Kött, vilt & chark
Här utgår vi ifrån en färdigkokt skinka och gör bara själva griljeringen.
Julskinka
Det här behövs:
Ugn: 225°
Gör så här
  1. Ta bort nätet och skär bort svålen på skinkan. Skär bort så mycket fett som du tycker är lagom.
  2. Blanda äggulan med potatismjöl och senapssorterna, och pensla skinkan med blandningen.
  3. Sikta över ströbröd och stick i nejlikor. Stek i ugnen tills ytan fått fin färg, ca 15 minuter. Passa noga så att den inte blir bränd.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog