Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 3 msk vatten
Fyllning:
2 dl jordgubbar
2 msk florsocker
Garnera med:
3 dl vispgrädde
jordgubbar
Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Tillsätt i vatten och rör till en jämn smet. Bred ut smeten i långpanna, 40×30 cm, med bakplåtspapper. Grädda i 7 minuter. Stjälp upp på sockrat papper och låt kallna.
2
Fyllning: Rensa bären och mosa dem lätt. Blanda bär och florsocker och bred ut över bottnen. Rulla ihop från långsidan. Skär rullen i bitar och ställ bitarna med snittytan upp.
3
Garnering: Vispa grädden och spritsa eller klicka på bitarna. Garnera med jordgubbar.