Italienska biffar med mynta

Du behöver 500 g köttfärs valfri sort 20 g ströbröd uppblött i lite mjölk 1 st ägg 1 msk lök riven 1 st vitlöksklyfta 1.5...

Du behöver

  • 500 g köttfärs valfri sort
  • 20 g ströbröd uppblött i lite mjölk
  • 1 st ägg
  • 1 msk lök riven
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1.5 msk mynta hackad färsk
  • 1.5 tsk salt
  • peppar
  • olivolja till stekning

Servera med:

bröd grovt italienskt
tomatsallad med melon och rostade pinjekärnor och salladslök

Gör så här

1
Blanda färs, uppblött ströbröd, ägg, lök, pressad vitlök, mynta, salt och peppar och forma till biffar. Stek biffarna på båda sidor i en stekpanna med olja. Kontrollera att de är genomstekta.

2
Servera biffarna med bröd och sallad med tomat i bitar, melontärningar, rostade pinjenötter och skivad salladslök.

Scroll to Top