Du behöver
- 0.5 st butternutpumpa
- 1 st rödlök
- 2 msk olivolja
- salt och peppar
- 100 g grönkål
- 2 msk olivolja
- 1 msk pressad citronsaft
- 1 tsk honung
- salt och peppar
- 1 dl riven ost
- 0.5 dl valnötter
- 4 st tortillabröd
Ugn: 225°
Gör så här
1
Skala och kärna ur pumpan och skär pumpaköttet i små tärningar. Skala och hacka löken. Blanda pumpa, lök och olja på en plåt med bakplåtspapper. Salta och peppra. Tillaga i ugnen, 20 minuter.
2
Skölj grönkålen väl och ta bort grova bitar. Hacka kålen och blanda med olja, citronsaft, honung, salt och peppar.
3
Fyll tortillabröden med grönkål, rostad pumpa, riven ost och valnötter.