Grön wrap med grönkål

Du behöver 0.5 st butternutpumpa 1 st rödlök 2 msk olivolja salt och peppar 100 g grönkål 2 msk olivolja 1 msk pressad citronsaft 1...

Du behöver

  • 0.5 st butternutpumpa
  • 1 st rödlök
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 100 g grönkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk honung
  • salt och peppar
  • 1 dl riven ost
  • 0.5 dl valnötter
  • 4 st tortillabröd

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skala och kärna ur pumpan och skär pumpaköttet i små tärningar. Skala och hacka löken. Blanda pumpa, lök och olja på en plåt med bakplåtspapper. Salta och peppra. Tillaga i ugnen, 20 minuter.

2
Skölj grönkålen väl och ta bort grova bitar. Hacka kålen och blanda med olja, citronsaft, honung, salt och peppar.

3
Fyll tortillabröden med grönkål, rostad pumpa, riven ost och valnötter.

Scroll to Top