Du behöver
- 2 st hjärtsalladshuvud
- 0.5 st squash grön
- 100 g champinjoner
- 1 st röd paprika
- 1 msk rapsolja
- flingsalt, svartpeppar
- 0.5 dl valnötskärnor
- 2 tsk sesamfrön
Chèvrekräm:
50 g chèvre
1 dl turkisk yoghurt
1 msk flytande honung
salt och peppar
Garnera med:
basilika
Gör så här
1
Dela hjärtsalladen på längden och gnid in med olja. Skär squashen i 1 1/2 cm tjocka skivor. Kärna ur och skär paprikan i breda bitar på längden. Pensla squash och paprika med olja. Grilla grönsakerna i het grillpanna, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra. Fördela på tallrikar och strö över valnötskärnor och sesamfrön.
2
Chèvrekräm: Mixa chèvre, turkisk yoghurt och honung till en kräm. Smaka av med salt och peppar. Servera till grönsakerna med bröd. Garnera med basilika.