Grillad kryddig korv med quinoasallad

Du behöver 2 st kryddiga korvar Sallad: 1 dl quinoa tricolor 100 g cocktailtomater 3 st salladslökar 1 msk basilika 1 msk rapsolja 1 tsk...

Du behöver

  • 2 st kryddiga korvar

Sallad:

1 dl quinoa tricolor
100 g cocktailtomater
3 st salladslökar
1 msk basilika
1 msk rapsolja
1 tsk rödvinsvinäger
salt och peppar
25 g rucolasallad

Gör så här

1
Sallad: Skölj och koka quinoan i en kastrull enligt anvisningar på förpackningen. Låt den svalna.

2
Skär tomaterna i fyra delar. Skiva salladslöken. Hacka basilikan. Blanda ner tomater, lök och basilika i quinoan. Smaksätt med olja, vinäger, salt och peppar. Vänd ner rucolasalladen strax innan serveringen.

3
Snitta korvarna och grilla dem i medelvarm grillpanna, ca 6 minuter runt om. Servera med quinoasalladen.

Scroll to Top