Gratinerad kycklingfilé

Du behöver 10 cm purjolök 2 st kycklingfiléer 1 dl riven ost 1 msk dijonsenap 1.5 dl matlagningsgrädde 1 msk kycklingfond salt och peppar Servera...

Du behöver

  • 10 cm purjolök
  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk dijonsenap
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • salt och peppar

Servera med:

ris
sallad

Ugn: 200°

Gör så här

1
Lägg strimlad purjolök i en ugnsfast form. Dela varje filé på mitten och lägg i formen. Blanda ost och senap och bred på kycklingen.

2
Blanda grädde, fond, salt och peppar och häll i formen. Baka i ugn i ca 25 minuter tills kycklingen är klar. Servera med ris och sallad.

Scroll to Top