Du behöver
- 4 st kycklingfiléer 500 g
- smör
- flingsalt
- nymald peppar
- 200 g getost på rulle
- 1 msk hackad färsk rosmarin
- 2 msk flytande honung
Päronsallad:
3 st päron
2 st avokado
2 msk vitvinsvinäger
5 msk rapsolja
flingsalt
0.5 tsk svartpeppar nystött
30 st myntablad
50 g mâchesallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Bryn kycklingfiléerna i en stekpanna med smör, ca 10 minuter per sida. Salta och peppra. Lägg filéerna på en plåt med bakplåtspapper.
2
Lägg skivad getost på varje filé. Strö på rosmarin och ringla över honung. Tillaga mitt i ugnen, ca 10 minuter.
3
Päronsallad: Skölj och klyfta päronen. Kärna ur, skala och skiva avokadon. Blanda päron, avokado, vinäger, olja, salt och peppar. Vänd ner mynta och salladsblad.