Fyllda ostkorgar

Du behöver 75 g västerbottensost riven 75 g parmesanost riven Kräftröra: 170 g kräftstjärtar 0.5 dl crème fraîche 1 st avokado 1 st tomat 2...

Du behöver

  • 75 g västerbottensost riven
  • 75 g parmesanost riven

Kräftröra:

170 g kräftstjärtar
0.5 dl crème fraîche
1 st avokado
1 st tomat
2 msk hackad dill
salt peppar

Servera med:

salladsblad

Garnera med:

dill

Ugn: 200°

Gör så här

1
Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter. Lägg ostplättarna över glas och böj dem till korgar. Låt kallna.

2
Kräftröra: Blanda kräftstjärtar, crème fraiche, tärnad avokado och tomat och dill. Smaka av med salt och peppar.

3
Lägg ett salladsblad i varje korg. Fyll på med kräftröra och garnera med dill. Servera direkt.

Scroll to Top