Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 100 g mozzarella
- 1 dl basilikablad
- salt och peppar
- 8 skiva skinka kallrökt
- 1 msk smör eller margarin
Krämig sallad:
800 g färskpotatis
100 g sockerärter
2 st färska lökar
2 dl gräddfil
2 msk majonnäs
salt och peppar
25 g rucola
Ugn: 175°
Gör så här
1
Skär en ficka i varje filé och fyll med mozzarella och basilika. Krydda med salt och peppar och linda skinka runt om.
2
Bryn i en stekpanna med smör och stek klart i ugn i ca 20 minuter tills innertemperaturen är 70°.
3
Krämig sallad: Skrubba och koka potatisen mjuk. Ansa sockerärterna och koka i 1 minut. Skiva löken tunt.
4
Blanda gräddfil och majonnäs och krydda med salt och peppar. Lägg i ljummen potatis, dela stora, sockerärter, lök och rucola. Servera till filéerna.